MeetKai Quick App

Yhteenveto MeetKai-pikasovelluksista
MeetKai-pikasovellukset tarjoavat käyttäjille nopean ja helpon tavan tutustua MeetKain verkkotunnuksiin. Tällä hetkellä saatavilla olevat pikasovellukset ovat:
  • Streaming
  • Restaurant
  • Shopping
  • Vidio - Streaming (Asia)
  • Klikdokter - Health (Asia)
  • Bukalapak - Shopping (Asia)
  • Liputan6 - News (Asia)
Aiomme lisätä lisää verkkotunnuksia pian. Alla on erittely MeetKai Streaming Quick -sovelluksesta Euroopalle. Lisäämme pian kaikkien edellä mainittujen verkkotunnusten erittelyt.
1. Mikä on Streaming MeetKai Quick -sovellus?
MeetKai Quick -sovelluksen avulla voit etsiä erilaisia elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistovaihtoehtoja. Kirjoita vain etsimäsi ja MeetKai tekee loput.
2. Mistä löydän Streaming MeetKai Quick -sovelluksen?
Napauta Huawei Assistant -näytössä Lisää löytääksesi MeetKain suoratoiston ehdotetusta osiosta.

3. Mitä alueita suoratoisto, ravintolat ja ostokset tukevat?

EUROPE - Austria, Czech, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Liechtenstein, Norway, Poland, Portugal, Romania, Spain, Sweden, UK, Vatican

LATIN AMERICA & THE CARIBBEAN - Mexico

CENTRAL ASIA - Turkey

NORTH AMERICA - Canada

4. Mille alueille MeetKai Asia tukee Streaming (Vidio), Shopping (Bukalapak), Health (Klikdokter), Liputan6 (News)?

Indonesia, Singapore, Malaysia

5. Kuinka kysyä kyselyä näppäimistöllä?

6. Miten saan selville, mikä MeetKai-versio puhelimeni on käynnissä?

7. Mitä tietoja MeetKai kerää?
Henkilötietoja ei kerätä. Ainoa analyysi suositusten parantamiseksi.
8. Kuinka poistaa?
MeetKai-ehdotus on pikasovellus, joten sitä ei koskaan asenneta, vain kun se avataan, se toimii.
9. Kiinnostaako henkilökohtaiset tulokset?
MeetKai työskentelee parhaillaan kirjautumiskyvyn toteuttamiseksi, jotta käyttäjät voivat saada henkilökohtaisia tuloksia. Tämä ominaisuus otetaan käyttöön tulevissa julkaisuissa.